Thursday, June 4, 2015

Κι όμως είναι η Έλενα Παπαρίζου: Μια μεταλλαγμένη θείτσα ετών 33 (PHOTO)

Κι όμως είναι η Έλενα Παπαρίζου: Μια μεταλλαγμένη θείτσα ετών 33 (PHOTO)
Μια κριτική που μπορεί να θεωρηθεί υπερβολική έως και προκλητική έγραψε
στο blog του ο Νάσος Γουμενίδης και κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες. Διαβάστε παρακάτω το άρθρο, δείτε την σημερινή εικόνα της ποπ τραγουδίστριας και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα:

Δεν υπάρχουν λόγια. Δεν υπάρχουν περιγραφές. Δεν έχω καμία διάθεση να χαρακτηρίστω ρατσιστής και όλα αυτά τα χαριτωμένα. Άλλωστε κανείς μας δεν είναι τέλειος. Έχω όμως μεγάλη διάθεση να σπάσω το απόστημα εκείνων που θέλουν σώνει και ντε να με πείσουν και να μας πείσουν ότι η Έλενα έχει κάνει δίαιτα έχει επιστρέψει στα καλύτερα της και πως όλα ξεκινούν από την αρχή.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ. Η Έλενα αυτό το ποπ είδωλο που αγαπήθηκε τόσο πολύ από το κοινό είναι μια καλλιτέχνης που διαχειρίστηκε λάθος την τεράστια επιτυχία της, κλείστηκε στον εαυτό της και στην περιορισμένη Ελληνική αγορά με την μικροαστική νοοτροπία της αρπαχτής και είναι σήμερα μια άλλη Έλενα. Μοιάζει με μεταλλαγμένη θείτσα έτοιμη να πάει σε βάφτιση.

Και δυστυχώς κανείς μέχρι σήμερα δεν μπαίνει στη διαδικασία να την ξυπνήσει. Δεν ξέρω αν όλη αυτή η αλλαγή οφείλεται στο πρόβλημα υγείας που κάποιοι διέρρευσαν όταν αντιμετωπίζει. Πολλοί δεν πίστεψαν ποτέ αυτή την εκδοχή. Μάλιστα κάποιοι μυημένοι έλεγαν τότε πώς όλα ξεκίνησαν από την μανία καταδίωξης που αντιμετώπιζε ο τότε σύντροφός της Τόνυ Μαυρίδης. Μια αρρώστια ωστόσο που ο συνθέτης αντιμετώπισε και κέρδισε και σήμερα είναι και πάλι άλλος άνθρωπος.

Τι συμβαίνει πραγματικά με την Έλενα; Κάποια στιγμή εύχομαι να μιλήσει…

loading...