Friday, May 8, 2015

ΘΑ ΑΗΔΙΑΣΕΤΕ: Ντροπή και αίσχος για τα Lidl! Δείτε τι μας ταΐζουν (PHOTOS)

ΘΑ ΑΗΔΙΑΣΕΤΕ: Ντροπή και αίσχος για τα Lidl! Δείτε τι μας ταΐζουν (PHOTOS)
Διαβάστε αυτούσια την είδηση που δημοσίευσε το prismanews.gr
και κάνει τον γύρο του διαδικτύου και τα συμπεράσματα δικά σας:
Θέμα με την...ποιότητα των προϊόντων της γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ Lidl, τίθεται και πάλι, ύστερα από νέο κρούσμα με... αλλοιωμένο καρπούζι που παρουσιάστηκε στο κατάστημα της αλυσίδας στη Νέα Αλικαρνασσό.

Καταναλωτής αγόρασε το καρπούζι της φωτογραφίας, βέβαια, πριν το κόψει. Όταν το έκοψε διαπίστωσε πως ήταν σάπιο! Το θλιβερό της υπόθεσης είναι ότι το καρπούζι έφερε αυτοκόλλητο που ανέφερε πως ήταν Τυμπακίου.

Αυτό βέβαια δεν δυσφημεί μόνο την ίδια την εταιρία, αλλά και τα τοπικά προϊόντα, τη στιγμή που όλοι οι τοπικοί φορείς κάνουν προσπάθεια για τη διαφήμιση και την προώθησή τους!
 
Το prismanews.gr επικοινώνησε με τη Lidl Hellas στο 800 11 3333 και εκπρόσωπος της εταιρίας πρότεινε την πάγια πολιτική της, να επιστραφεί το καρπούζι με την επίδειξη της απόδειξης και η εταιρία με τη σειρά της να επιστρέψει τα χρήματα στον καταναλωτή.

Ο καταναλωτής μας είπε πως το καρπούζι έχει ήδη πάει στον κάδο απορριμμάτων και ό,τι τα 2,18 ευρώ που κόστιζε δεν τον νοιάζουν τόσο, όσο ότι έχασε την εμπιστοσύνη του στην εταιρία, την οποία χρόνια μέχρι σήμερα εμπιστευόταν.

Σε αυτό η εταιρία είπε πως δεν μπορεί να κάνει τίποτα και ότι, η τροφοδοσία φρέσκων προϊόντων είναι καθημερινή, δεν αποθηκεύονται, γίνεται δειγματοληπτικός έλεγχος,ο οποίος είναι τυχαίος και δεν μπορεί να γίνει αλλιώς για να διαπιστωθεί αν ένα από αυτά τα προϊόντα είναι σε καλή κατάσταση ή όχι.

ΠΗΓΗ: prismanews.gr

loading...