Tuesday, April 14, 2015

ΖΩΔΙΑ: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 15 Απριλίου;

ΖΩΔΙΑ: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 15 Απριλίου;
Η θετική όψη που σχηματίζει η Σελήνη στους Ιχθύες
με τον επίμονο, δοτικό και οργανωτικό Άρη στον Ταύρο δείχνει ότι το κλειδί της χαράς βρίσκεται σήμερα σε ενέργειες που θα εξασφαλίσουν την ομορφιά και την αγάπη και θα παρέχουν ηρεμία και ασφάλεια...

Σελήνη στους Ιχθύες

Δεν μπορείς να εμποδίζεις τα σύννεφα να έρθουν, μπορείς όμως να μάθεις να πετάς από πάνω τους! Με τη Σελήνη στους ευμετάβλητους και ασταθείς Ιχθύες να συναντά σήμερα τον περιοριστικό Κρόνο και τον θολό Ποσειδώνα, το ενεργειακό πεδίο της ημέρας φορτίζεται με μελαγχολία και σύγχυση. Η θετική όψη που σχηματίζει η Σελήνη στους Ιχθύες, το ζώδιο της γαλήνης, του ονείρου και της ευτυχίας, με τον επίμονο, δοτικό και οργανωτικό Άρη στον Ταύρο δείχνει ότι το κλειδί της χαράς βρίσκεται σήμερα σε ενέργειες που θα εξασφαλίσουν τάξη, θα στρέψουν την προσοχή σου στην ομορφιά και την αγάπη και θα παρέχουν ηρεμία και ασφάλεια με τρόπο όχι έντονο, αλλά σταθερό, ήσυχο και ευχάριστο.

Ο Ερμής στον Ταύρο 15/4 - 1/5

Δείξε ζήλο όχι ζήλια! Από σήμερα, 15/4, και ως την 1/5, ο Ερμής που σχετίζεται με την επικοινωνία θα βρίσκεται στο σταθερό, πρακτικό και ευχάριστο ζώδιο του Ταύρου. Η σκέψη σου θα διακατέχεται από πίστη, επιμονή και ισχυρή θέληση και τα λόγια, οι ιδέες και οι προτάσεις σου θα δείχνουν έμπρακτη προθυμία να αφοσιωθείς σε κάτι όμορφο και ευχάριστο. Απόφυγε το φανατισμό, την ακαμψία και τη ζήλια στις σχέσεις σου, γιατί μπορεί να γίνουν αιτία για ομηρικούς καυγάδες.

Η Αφροδίτη στους Διδύμους σε αντίθεση με τον Κρόνο στον Τοξότη

Άλλο η αγάπη άνευ όρων και άλλο η αγάπη άνευ ορίων! Καπρίτσια, επιπολαιότητες και απροσεξίες σε σχέσεις και συνεργασίες δημιουργούν αυτές τις ημέρες καταπίεση και άγχος. Και, επειδή άλλο αγάπη άνευ όρων και άλλο αγάπη χωρίς όρια, το σύμπαν σε βάζει σε διαδικασία να αναγνωρίσεις και να δείξεις στους άλλους μέχρι ποιο σημείο μπορεί να κάνεις υπομονή, να ανέχεσαι και να επιτρέπεις πράγματα και καταστάσεις που στερούνται συνέπειας, ηθικής ή υπευθυνότητας.

Πιο έντονα από τη δύσκολη όψη Αφροδίτης - Κρόνου επηρεάζεσαι αν είσαι Δίδυμος, Τοξότης, Παρθένος, Ιχθύς του α' δεκαημέρου.

Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Ιχθύς, Σκορπιός, Καρκίνος του α' δεκαημέρου.

Πηγή: astrology.gr

loading...