Thursday, April 16, 2015

ΣΟΚ! Ελληνίδα τραγουδίστρια τράκαρε και εγκατέλειψε το θύμα στον δρόμο! (PHOTOS)


Όλα συνέβησαν ανήμερα της ημέρας του Πάσχα στην οδό Βενιζέλου, έξω από τις φυλακές Τρικάλων.
Το περιστατικό ξεκίνησε όταν η τραγουδίστρια απρόσεκτη ούσα τράκαρε από πίσω το αυτοκίνητο που οδηγούσε μια άλλη κοπέλα.

Δυστυχώς και ενώ θα μπορούσε το όλο θέμα να λυθεί με έναν συμβιβασμό οι δυο τους βρέθηκαν στο αστυνομικό τμήμα με τον αξιωματικό υπηρεσίας να υποβάλει μήνυση κατά της τραγουδίστριας επειδή η τελευταία είχε ανασφάλιστο αυτοκίνητο. Τι είχε συμβεί όμως λίγες ώρες πριν;

Η τραγουδίστρια Κατερίνα Μακρή, έκρινε πώς μετά το περιστατικό θα ήταν καλύτερα ν΄ αφήσει την παθούσα στο δρόμο με τρακαρισμένο αυτοκίνητο. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες δευτερόλεπτα μετά την σύγκρουση η τραγουδίστρια πάτησε απότομα το γκάζι με αποτέλεσμα να χτυπήσει την κοπέλα.

Για κακή της τύχη η πινακίδα του αυτοκινήτου της έπεσε με αποτέλεσμα το θύμα να καταγγείλει το περιστατικό στην αστυνομία.

Οι αστυνομικοί στα Τρίκαλα με επαγγελματισμό εντόπισαν μίσή ώρα αργότερα την τραγουδίστρια η οποία προσήλθε στο τμήμα ζητώντας ταπεινά συγνώμη από την παθούσα.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές το θύμα δεν αναμένεται να κινηθεί νομικά καθώς η αποκατάσταση των ζημιών θεωρείται δεδομένη.

Ωστόσο το περιστατικό καταδεικνύει την ανευθυνότητα της τραγουδίστριας η οποία κυκλοφορούσε χωρίς ασφάλεια. Για να μη μπώ στη διαδικασία να κρίνω την απόφασή της να εγκαταλείψει το θύμα παρασύροντάς το με το αυτοκίνητό της.
20389_946208188743156_5642408347402290728_n
Πηγή: nassosblog.gr

loading...