Friday, April 24, 2015

Απίστευτο σφυροκόπημα σε Βαρουφάκη στο Eurogroup: Είσαι ανεύθυνος, τζογαδόρος και αρχάριος!

Απίστευτο σφυροκόπημα σε Βαρουφάκη στο Eurogroup: Είσαι ανεύθυνος, τζογαδόρος και αρχάριος!
Έξαλλοι οι Ευρωπαίοι ΥΠΟΙΚ – Bloomberg: Μόνος του ο Έλληνας ΥΠΟΙΚ


Ένα απίστευτο σφυροκόπημα δέχθηκε ο Γιάνης Βαρουφάκης στο Eurogroup, όπου σύμφωνα με το Bloomberg, βρέθηκε μόνος εναντίον των υπολοίπων Ευρωπαίων ΥΠΟΙΚ!

Όπως μεταδίδει το διεθνές μέσο, το κλίμα ήταν τόσο δυσάρεστο και εχθρικό για τον Έλληνα υπουργό Οικονομικών που «προκάλεσε το παράπονό του»!

Μάλιστα, επικαλούμενο τρεις πηγές με γνώση των συνομιλιών, το Bloomberg περιέγραψε μια έντονη συζήτηση στην κλειστή αίθουσα της συνεδρίασης που προκαλεί σοκ.
varouf.jpg
«Ο κ. Βαρουφάκης δέχθηκε σκληρή κριτική για την άρνησή του να παρουσιάσει μέτρα για την οικονομία της χώρας του. Οι Ευρωπαίοι ΥΠΟΙΚ τον κατηγόρησαν ότι είναι αρχάριος, τζογαδόρος, ερασιτέχνης και ανεύθυνος, ενώ εξαπέλυσαν σφοδρή επίθεση για άσκοπη χρονοτριβή» μεταδίδει το Bloomberg!

Η ελληνική πλευρά δεν θέλησε να προβεί σε κάποιο σχόλιο, αναφέρει στη συνέχεια το διεθνές μέσο.

«O χρόνος τελειώνει» το μήνυμα των Ευρωπαίων στην Ελλάδα

Ξεκάθαρα μηνύματα ότι ο χρόνος τελειώνει και πιέζει κυρίως την Ελλάδα και όχι το Eurogroup έστειλαν στη συνέντευξη μετά το Eurogroup οι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι.

«Υπάρχουν ακόμη διαφωνίες σε βασικά ζητήματα. Ο χρόνος πιέζει την Ελλάδα, ήδη έχουμε χάσει αρκετό» σημείωσε ο πρόεδρος του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ, ενώ ο Ευρωπαίος Επίτροπος Πιέρ Μοσκοβισί έκανε  λόγο για ανάγκη «να επιταχύνουμε άμεσα στις διαδικασίες για την επίτευξη κοινής συμφωνίας».

Για πρόοδο αλλά και για στενά χρονικά περιθώρια έκανε λόγο και ο πρόεδρος της ΕΚΤ Μάριο Ντράγκι, τονίζοντας ότι για να υπάρξει συμφωνία πρέπει να ποσοτικοποιήσει η Ελλάδα τα μέτρα.

loading...