Friday, June 12, 2015

Σούπερ αδυνατιστικό smoothie που καίει το λίπος!


Η πρωτεΐνη, οι φυτικές ίνες και το ασβέστιο κάνουν αυτό το γλυκό πράσινο smoothie
ένα χορταστικό γεύμα που καίει λίπος. Αυτό το smoothie από τον προπονητή των celebrity Harley Pasternak βοηθά τις πελάτισσές του να παραμένουν στο σωστό δρόμο, ειδικά μετά από μια περίοδο καταχρήσεων.

Το σπανάκι είναι ο σταρ σε αυτό το κρεμώδες smoothie και πολύ καλά κάνει! Με μόλις μία μερίδα των 450 γραμμαρίων θα πάρεις όλη την ημερήσια συνιστώμενη ποσότητα βιταμίνης Α (εξαιρετική για την υγεία του δέρματος, των μαλλιών και των ματιών σου) και την πολύτιμη για τα οστά σου βιταμίνη Κ, καθώς και μια εντυπωσιακή ποσότητα βασικών θρεπτικών συστατικών όπως μαγγάνιο, κάλιο και βιταμίνη C.

Αυτό το smoothie των 300 θερμίδων είναι μια καλή πηγή πρωτεΐνης, κάτι που το κάνει μια έξυπνη επιλογή πρωινού ειδικά αν προσπαθείς να χάσεις βάρος.

Συστατικά

2 γεμάτα φλιτζ. φύλλα σπανακιού
1 ώριμο αχλάδι, ξεφλουδισμένο, χωρίς το κουκούτσι και κομμένο
15 ρόγες κίτρινου ή κόκκινου σταφυλιού
180 γραμμ. άπαχο στραγγιστό γιαούρτι
2 κ.σ. κομμένο αβοκάντο
1 ή 2 κ.σ. φρέσκο χυμό λάιμ
ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ:«Σμούθι με μαύρο τσάι και καρύδα για πρωινό ξύπνημα»

Οδηγίες

Χτύπα όλα τα συστατικά στο μπλέντερ μέχρι να αποκτήσουν την επιθυμητή υφή.

Διατροφικά συστατικά Ποσότητα 1 μερίδα (470,8 γραμμ)

Ποσότητες ανά μερίδα: Θερμίδες 296, Θερμίδες από λιπαρά 75 ,Συνολικά λιπαρά 8,3 γρμμ., Κορεσμένα λιπαρά 1,3 γραμμ., Χοληστερόλη 0 mg, Νάτριο 53 mg, Συνολικοί υδατάνθρακες 43,6 γραμμ., Φυτικές ίνες 9,4 γραμμ., Σάκχαρα 20,3 γραμμ., Πρωτεΐνη 16,5 γραμμ., Βιταμίνη Α 116%, Ασβέστιο 9%, Βιταμίνη C 56%, Σίδηρος 13%

Shape.gr

loading...