Friday, April 10, 2015

Μάθε πώς αντιδράνε τα ΖΩΔΙΑ όταν είναι στεναχωρημένα!

Μάθε πώς αντιδράνε τα ΖΩΔΙΑ όταν είναι στεναχωρημένα!
Διάβασε και μάθε λοιπόν την αντίδραση του κάθε ζωδίου…


Κριός

Όταν ένας Κριός είναι στεναχωρημένος, έχει νεύρα και πολύ ένταση και δεν μπορεί να συγκεντρωθεί στα απλά πράγματα που κάνει κάθε μέρα. Δεν έχει καθόλου ενέργεια και διάθεση.

Ταύρος

Ένας στεναχωρημένος Ταύρος, το ρίχνει στο φαί και στον ύπνο. Πέφτει σε λήθαργο και νομίζει ο,τι όλοι τον κατακρίνουν και θέλουν το κακό του. Έχει μειωμένη υπομονή και νευριάζει εύκολα.

Δίδυμοι

Όταν ένας Δίδυμος είναι στεναχωρημένος, κλαίει εύκολα, κρατάει απόσταση από όλους και όλα και είναι ευαίσθητος. Αρπάζεται με το παραμικρό και έχει πολλά νεύρα. Μετά από λίγο δεν νιώθει τίποτα και όλα είναι πάλι φυσιολογικά.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος, όταν είναι στεναχωρημένος, υποφέρει στη κυριολεξία. Τρώει ο,τι βρει, κλαίει με ταινίες, κάθεται μόνος του, έχει πόνους στο στομάχι και νιώθει ο,τι κανείς δεν τον αγαπάει και δεν τον θέλει.Τι να πεις…

Λέων

Ο Λέων όταν στεναχωριέται, προσπαθεί να μην το δείχνει και πιέζεται πολύ. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να φαίνεται αγχωμένος συνέχεια και με τη πρώτη αγκαλιά, σπάει στα δύο.

Παρθένος

Ο Παρθένος όταν στεναχωριέται, γίνεται »χαμένος». Δηλαδή, κάνει λάθη, ξεχνάει τις δουλειές του σπιτιού (ωχ ωχ), δεν τον νοιάζουν πολλά πράγματα και δεν παίρνει θέση σε μια συζήτηση.

Ζυγός

Γενικά νιώθει πολύ χάλια και δεν το κρύβει. Θέλει αγάπη, όταν είναι στεναχωρημένος και τους φίλους του. Αν δεν τον αγαπήσεις τότε, θα νιώθει αποκομμένος και ο,τι δεν τον θέλει κανείς.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός παθαίνει παράνοια και σκέφτεται διάφορα. Κάνει πολλές κακές σκέψεις και τις πιστεύει. Μην τον αφήσετε μόνο του, όταν είναι στεναχωρημένος. Μπορεί να οδηγηθεί σε κατάθλιψη εύκολα.

Τοξότης

Όταν ένας Τοξότης είναι στεναχωρημένος, χάνει τη καλή του διάθεση και απομακρύνεται από όλους και από όλα και αγχώνεται, όταν σκέφτεται το μέλλον.

Αιγόκερως

Περνάνε ένα είδος μινι-κατάθλιψης. Λυπούνται τον εαυτό τους και δεν έχουν διάθεση για τίποτα που όμως αυτό περνάει πολύ εύκολα μιας και δεν έχουν χρόνο για στεναχώριες. Έχουν πιο σημαντικά πράγματα να κάνουν!

Υδροχόος

Προσπαθούν να δείχνουν χαρούμενοι αλλά δεν τους βγαίνει και πολλές φορές θέλουν να  μένουν μόνοι τους.

Ιχθύες

ΟΙ Ιχθύες γίνονται πολύ υπερβολικοί και ξεσπάνε εύκολα στα πάντα. Αγχώνονται και έχουν συνέχεια το βλέμμα »θέλω να σε σκοτώσω» χωρίς λόγο.

loading...