Sunday, April 12, 2015

ΖΩΔΙΑ: Τι λένε τα άστρα για σήμερα Δευτέρα 13 Απριλίου;;;

ΖΩΔΙΑ: Τι λένε τα άστρα για σήμερα Δευτέρα 13 Απριλίου;;;
ΚΡΙΟΣ


Γενικά: Η φιλική σου διάθεση και το στυλ σε κάνουν να αναζητάς την ελευθερία αλλά και την φιλία σε σωστή βάση και θα επιλέξεις να βρεθείς με άτομα που δεν σε πιέζουν και σε κάνουν να νιώθεις καλά.
Ερωτικά: Θεωρείς εύκολο να προσεγγίσεις ένα πρόσωπο γιατί θα έχεις την ευκαιρία να φερθείς ειλικρινά και να δείξεις τον πραγματικό σου εαυτό. Το ότι θα αγκαλιάσεις χωρίς προϋποθέσεις ένα Λιοντάρι θα το εκτιμήσει πάρα πολύ και θα αλλάξει άρδην την συμπεριφορά απέναντί σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Αν περιμένεις μια απάντηση από το εξωτερικό ή από μια εταιρεία, κάτι καλό θα συμβεί. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες θα βρεθείς σε ένα κύκλο όπου θα μιλήσεις για τα προσόντα σου και για αυτό που μπορεί να κάνεις.


ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Μπορεί να υπάρξει ένα μεγάλο άνοιγμα αλλά μάλλον δε θα νιώσεις άνετα επειδή θα είσαι με πολύ κόσμο που έχει διαφορετικές αντιλήψεις. Εσύ έχεις ανάγκη να πατάς όσο γίνεται σε στέρεο και ασφαλές έδαφος.
Ερωτικά: Το μήνυμα τελικά θα το στείλεις στον Υδροχόο κι ακόμα κι αν υποστήριζες ότι δεν θα υποκύψεις στην γοητεία του, τελικά θα κάνεις το αντίθετο. Το ίδιο μπορεί να συμβεί με το Λιοντάρι αλλά εδώ θα δείξεις το φιλικό σου πρόσωπο για να μην εκτεθείς.
Οικονομικά & Καριέρα: Αμφισβητείς κάποιες καταστάσεις οι οποίες είναι για σένα πολύ καινούργιες, αλλά η προσέγγιση μιας ομάδας με την οποία διαφωνείς διαρκώς, τελικά θα σε εξελίξει.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Το συναίσθημα που βγάζεις προς τα έξω είναι απαραίτητο για να πάρεις όμορφα μηνύματα και από τους άλλους. Οι φίλοι παίζουν ένα θετικό ρόλο στην ζωή σου. Αυτό που θα σε κάνει να χαρείς είναι τα καλά νέα που περίμενες να πάρεις από το εξωτερικό για σπουδές.
Ερωτικά: Αν συμπεριφέρεσαι άνετα και δε δείχνεις αδιαφορία για τα συναισθήματα του άλλου, τελικά θα βιώσεις κάτι πολύ καλό που θα σου δώσει ένα προβάδισμα σε μια νέα κατάσταση που δημιουργείται. Λόγω της Αφροδίτης, αν είσαι γεννημένος/η τις πρώτες ημέρες θα θέλεις να διατηρήσεις τη σχέση σου με ένα μεγαλύτερο πρόσωπο αλλά από απόσταση, σχεδόν πλατωνικά.
Οικονομικά & Καριέρα: Εδώ και καιρό περιμένεις να γυρίσει ο τροχός και θα δεις ότι θα γίνει. Ακόμα και αν δεν έχεις άμεση επαφή με τη δουλειά σου, το μέσα σου σε διαβεβαιώνει ότι όλα θα πάνε καλά.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Αν διατηρήσεις το φιλικό σου στυλ θα δεις ότι θα ξεμπλοκάρεις από τις φοβίες και από τους πανικούς που σε πιάνουν εξαιτίας της έλλειψης ελευθερίας.
Ερωτικά: Ο νους σου σε έχει παιδέψει αυτόν τον καιρό γιατί φλέγεσαι από την επιθυμία να συζητήσεις με τον Κριό και επειδή οι περιστάσεις δεν ευνοούν τελικά πιέζεσαι. Αν δεις και από την πλευρά του άλλου ατόμου και μπεις στο μυαλό και στην καρδιά του, έχοντας μια συγκεκριμένη συμπεριφορά θα βρεις τη λύση.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να εστιάσεις στο καινούργιο και κάνεις μια στροφή ακόμα και σε εναλλακτικές λύσεις που δεν τις συνηθίζεις, αλλά ίσως κάνεις μια μικρή μεταστροφή, ανοίγοντας ένα μικρό παραθυράκι μετά από διάφορες συζητήσεις με ένα Υδροχόο.


ΛΕΩΝ

Γενικά: Το να είσαι κοντά στους άλλους και να αντιλαμβάνεσαι τις ανάγκες τους σε ανακουφίζει γιατί με τον τρόπο αυτό ξεφεύγεις από τις ενοχές. Οπότε θα δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό με στόχο να ξεπεραστούν τα προβλήματα επικοινωνίας.
Ερωτικά: Αν ανοίξεις την αγκαλιά σου και δεν παραμένεις ψυχρός/η απέναντι στο πρόσωπο που είστε μαζί, θα τον/την εκπλήξεις θετικά και θα αλλάξεις όλα τα αρνητικά με μιας.
Οικονομικά & Καριέρα: Επεξεργάζεσαι κάποιες πληροφορίες οι οποίες είναι αρκετά σημαντικές για σένα, επειδή μαθαίνεις πώς να συμπεριφέρεσαι με πνεύμα συνεργασίας μέσα στην δουλειά σου.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Δεν σου είναι εύκολο να καταλάβεις κάποιες συμπεριφορές. Μην επιτρέψεις όμως στον εαυτό σου να κρίνει τους γύρω σου γιατί αυτό θα σε απομονώσει και θα σε κάνει και εχθρικό, κάτι που δεν θέλεις αυτή την στιγμή.
Ερωτικά: Όσο και να διαφωνείς με το πρόσωπο που είστε μαζί, δεν χρειάζεται να απομακρύνεσαι. Πρέπει να αφήνεις να εκφέρονται ιδέες και γνώμες και να μην γίνεσαι απόλυτος/η με οτιδήποτε δεν σου αρέσει. Με τον Υδροχόο μπορεί να έρθεις πιο κοντά αλλά και πάλι θα υπάρχει μια φιλική συμπεριφορά που ίσως να μην σου αρέσει.
Οικονομικά & Καριέρα: Είσαι ανοικτός/η σε όλες τις προκλήσεις για αυτό μπορεί να δεχτείς από αύριο, αν φυσικά στο προτείνουν, να συνεργαστείς με άτομα που έχουν τελείως διαφορετική οπτική γωνία από εσένα και θα σε βοηθήσει γιατί θα αποκτήσεις μια άλλη πληροφόρηση.



ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Βρίσκεις πρόσφορο έδαφος και λειτουργείς θετικά και αυτό σου αναβαθμίζει την ενέργεια. Αντιλαμβάνεσαι ότι δημιουργούνται κάποιες καινούργιες προσβάσεις που θα σε εξελίξουν πολύ.
Ερωτικά: Γίνεσαι αρκετά εκκεντρικός/η γιατί σου αρέσει να μην περνάς αδιάφορα από την ζωή ενός ατόμου. Δεν είναι εύκολο να δείξεις τα αληθινά σου συναισθήματα. Απλά επικοινωνείς με ένα πολύ αεράτο τρόπο και αυτό σου δίνει μια επιπλέον αυτοπεποίθηση.
Οικονομικά & Καριέρα: Τραβάς διαχωριστική γραμμή σε πράγματα που δεν σου αρέσουν και δεν σε εκφράζουν και αυτό το κάνεις με μια εσωτερική δύναμη γιατί δεν ανέχεσαι να σε καπελώσει κάποιος, οπότε θα κερδίσεις.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Θα πρέπει να επικοινωνήσεις και ίσως να πεις και κάποια πράγματα παραπάνω τα οποία θα σου ξεφύγουν αλλά θα ξαλαφρώσεις γιατί θα τα βγάλεις από μέσα σου και θα δεις ότι δεν είναι και τόσο τρομερό όπως πίστευες.
Ερωτικά: Η σκέψη σου είναι πολύ κοντά σε ένα Υδροχόο ώρες-ώρες και αντιλαμβάνεσαι ότι δεν έχεις ξεκολλήσει από αυτόν. Το ίδιο ισχύει και με το Λιοντάρι που σήμερα το νιώθεις πολύ απόμακρο αλλά φιλικό, μετά από μια προσπάθεια επικοινωνίας.
Οικονομικά & Καριέρα: Σκέφτεσαι ότι μάλλον χρειάζεται να συμμετάσχεις περισσότερο σε πιο μεγάλες δουλειές που συμμετέχει κι άλλος κόσμο, γιατί μερικές φορές κλείνεσαι και αυτό δεν είναι και πολύ έξυπνο.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Κανονίζεις ταξίδια ή συνάντηση με φίλους ή με μια ομάδα που είχατε χαθεί. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να τα κάνεις όλα μαζί και να ευχαριστηθείς διπλά.
Ερωτικά: Δεν μπορείς να καταπιέζεσαι και να νιώθεις ότι κάθε λίγο και λιγάκι δεν μπορείς να κάνεις το ένα ή το άλλο. Για αυτό θα πάρεις κάποιες αποστάσεις από ένα Λιοντάρι που ίσως να μην σε αξιολογεί όπως θα ήθελες ενώ με τον Υδροχόο δείχνετε να τα έχετε βρει.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν αφήνεις κανένα να σε καπελώσει και με ευγένεια και φιλικότητα θα φροντίσεις να κάνεις όλες τις αλλαγές που θέλεις αλλά με το δικό σου πολύ επικοινωνιακό τρόπο. Το ότι θα δουλέψεις με ομάδες είναι κάτι που σε συμφέρει γιατί θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις όλες τις δυσκολίες που υπάρχουν μπροστά σου κι έτσι θα κερδίσεις.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Θα παλέψεις για τα δικαιώματά σου και αυτό είναι που θα σε κάνει να δεις αν έχεις δίκιο. Πολλά πράγματα χρειάζονται αλλαγές και εσύ δεν μιλάς, ίσως όμως τώρα να πεις αυτά που πρέπει ή να προετοιμαστείς να τα παρουσιάσεις.
Ερωτικά: Το ίδιο μπορεί να γίνει για την προσωπική σου ζωή, κυρίως με τον Υδροχόο που μερικές φορές με τον τρόπο του σε καπελώνει αλλά εσύ δεν πρέπει να κάνεις πίσω.
Οικονομικά & Καριέρα: Η ατζέντα σου είναι γεμάτη από δουλειές και από πράγματα που πρέπει να τελειώσεις. Αν και σήμερα μπορεί να μην δουλεύεις εσύ θα προτιμήσεις να επικεντρωθείς στα θέλω σου και στις επιθυμίες σου και να τις βάλεις με σειρά προτεραιότητας.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Γεμίζεις τις μπαταρίες σου από ενέργεια και δεν κάθεσαι με τα χέρια σταυρωμένα γιατί θέλεις να ξεφύγεις από τα ίδια. Οπότε θα βρεθείς με κόσμο αλλά και άτομα που έχεις εσύ επιλέξει.
Ερωτικά: Η δύναμη της φιλίας συχνά είναι πιο μεγάλη για σένα από την δύναμη του έρωτα, γιατί είναι όλα έτσι μπλεγμένα που θέλεις να τα μοιράζεσαι με τον/τη σύντροφό σου τα πάντα, χωρίς παρεξήγηση γιατί με αυτό τον τρόπο νιώθεις ότι υπάρχει αγάπη μεταξύ σας
Οικονομικά & Καριέρα: Χαράζεις εσύ τον σχεδιασμό και αυτά που θέλεις να κάνεις πρώτα για να τελειώσεις και να έχεις μια ολοκληρωμένη εικόνα. Αν δεν το κάνεις σήμερα τουλάχιστον θα το συζητήσεις και θα το μοιραστείς με άτομα που εμπιστεύεσαι.


ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Θέλεις να ξεφύγεις από τα ίδια και θα βρεθείς με άτομα που διαφέρουν κάπως από τις δικές σου ιδέες γιατί σε συνεπαίρνει να κάνεις συζητήσεις που μπορούν να σε βγάλουν από την μοιρολατρία.
Ερωτικά: Δεν χαρίζεις σε κανέναν και δεν κάνεις πίσω. Αλλάζεις και θέλεις να αυτονομηθείς. Οι πλάτες που αναζητούσες άλλες φορές βλέπεις ότι δεν υπάρχουν και αν υπάρχουν δεν τις θέλεις. Μπορεί να στέκεσαι στα πόδια σου και να ορίζεις εσύ τα πράγματα.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναλύεις περισσότερο τα πράγματα και παίρνεις πρωτοβουλίες για να σηκώσεις εσύ το τηλέφωνο και να ζητήσεις αυτά που θέλεις. Κι αν σήμερα τα βρεις κλειστά δεν θα κολλήσεις ούτε και αύριο να το κάνεις.



Πηγή: astrology.gr

loading...