Sunday, March 15, 2015

"Μακάρι να το πληρώσουν με το ίδιο νόμισμα" - ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΟΥΝ τα μηνύματα για τον άτυχο Βαγγέλη


υγκλονισμένο είναι το Πανελλήνιο με την τραγική κατάληξη του φοιτητή της Γαλακτοκομικής Σχολής Βαγγέλη Γιακουμάκη
, ο οποίος βρέθηκε το πρωί της Κυριακής νεκρός στην περιοχή Κατσικά των Ιωαννίνων.

Τα δάκρυα, ο πόνος, η θλίψη και τα πολλά αναπάντητα ερωτήματα βασανίζουν τους συγγενείς και τους πραγματικούς φίλους του άτυχου φοιτητή,τα ίχνη του οποίου είχαν εξαφανιστεί από τις 6 Φεβρουαρίου.

Από την αρχή της γνωστοποίησης της εξαφάνισης του Βαγγέλη εκτός από την αστυνομία, την οικογένεια και την σχολή του Βαγγέλη αλλά και την εκπομπή αναζητήσεων «Φως στο Τούνελ», πρωτοφανής κινητοποίηση είχε υπάρξει και στα social media.

Στο facebook είχε δημιουργηθεί σελίδα για τον εντοπισμό του 20χρονου φοιτητή, όπου καθημερινά σημειωνόταν "βροχή" ειδήσεων, φωτογραφιών, δημοσιευμάτων και σχολίων για την εξέλιξη της υπόθεσης .

Πριν από λίγα λεπτά, όταν επιβεβαιώθηκε πως ο... Βαγγέλης τους είναι νεκρός, με μια λιτή ανάρτηση οι διαχειριστές της σελίδας έστειλαν το δικό τους μήνυμα στον κόσμο που ανησυχούσε για τον άτυχο φοιτητή, στην οικογένεια του, στην πολιτεία, αλλά και σε όσους "κρύβονται" πίσω από την τραγική κατάληξη του άτυχου φοιτητή.

«Και κάπου εδώ θέλω να πω τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια του Βαγγέλη και ελπίζω να μην ξανασυμβεί ποτέ παρόμοια ιστορία στην Ελλάδα. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ να πιάσουνε αυτούς που έκαναν το κακό στον Βαγγέλη και μακάρι να το πληρώσουν με το ίδιο νόμισμα» γράφουν στο μήνυμα τους, αποχαιρετώντας τον Βαγγέλη.

«Βαγγέλη Αγόρι μου. Καλό Ταξίδι» κατέληξαν.

​​

loading...