Thursday, March 5, 2015

ΣΑΛΟΣ σε ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία - Απίστευτη ρατσιστική επίθεση: "Γυρίστε στη διεφθαρμένη, σάπια και εντελώς ανίκανη χώρα σας"

ΣΑΛΟΣ σε ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία - Απίστευτη ρατσιστική επίθεση:
Σε όλα τα επίπεδα φαίνεται ότι έχει περάσει η ένταση μεταξύ Ελλάδας και Γερμανίας.


Ωστόσο, μία ελληνική οικογενειακή επιχείρηση στο Ντίσελντορφ, βρέθηκε στο στόχαστρο ακραίων στοιχείων που έστειλαν μία επιστολή-οχετό για τους Έλληνες και την κυβέρνηση προτρέποντας μάλιστα να γυρίσουν στη «σάπια, διεφθαρμένη και εντελώς ανίκανη χώρα τους».

Ειδικότερα, η ανώνυμη επιστολή έφτασε στο «Εστιατόριο του Πλάτωνα». Όμως, η ιδιοκτήτρια αποφάσισε να τη δημοσιεύσει στο Facebook το βράδυ της Τρίτης με αποτέλεσμα να αναδημοσιευτεί άλλες 3.000 φορές.

«Η νέα ελληνική κυβέρνησή σας είναι θρασεία, αυθάδης και συμπεριφέρεται σαν όχλος, αγενών, κόπανοι», ξεκινά η επιστολή.

Εν συνεχεία, ο ανώνυμος συντάκτης της κατηγορεί τους Ελληνες ότι εκβιάζουν τις εργατικές χώρες για να συνεχίσουν τον τεμπέλικο και άνετο τρόπο ζωής τους. «Να πληρώσετε φόρους... γιατί; Να δουλέψετε... γιατί; Το να ξαπλώνεται στον ήλιο είναι πολύ πιο άνετο, ειδικά όταν πληρώνουν οι άλλοι για αυτό».

Η επιστολή καταλήγει: «Όσο αυτή η κυβέρνηση συνεχίζει να δυσφημεί και να προσβάλλει τους ιδιαίτερα εργατικούς και οικονόμους Ευρωπαίους και Γερμανούς, δεν θα αγοράζουμε ελληνικά προϊόντα, ούτε θα πατάμε το πόδι μας στα καταστήματά σας. Γυρίστε πίσω στην διεφθαρμένη, σάπια και εντελώς ανίκανη και βρώμικη Ελλάδα».

«Είναι κρίμα μετά από 31 χρόνια να νιώθεις ανεπιθύμητος. Μιλάμε και γράφουμε γερμανικά, πληρώνουμε φόρους όπως όλοι οι υπόλοιποι Γερμανοί πολίτες. Εχουμε φτιάξει δουλειές και χτίσει τις ζωές μας εδώ», είπε η ιδιοκτήτρια του εστιατορίου.

loading...